Blog HR

Ohmium International i Amp Energy India udružili su se u implementaciji projekta zelenog vodika od 400 MW. Ove su implementacije usmjerene na komercijalne i industrijske (C&I) projekte srednje veličine od 25 MW ili manje, s instalacijama planiranim tijekom sljedeće tri godine. Ohmium proizvodi standardizirane modularne elektrolizere s membranom za izmjenu protona (PEM) koji proizvode vodik visoke čistoće pod tlakom.

Vedanta je izdala Izraz interesa (EOI) za dodatnih 500 megavata (MW) obnovljive energije. Tvrtka je prethodno osigurala 580 megavata 24-satne (RTC) obnovljive energije kroz Serentica Renewables. Vedanta je izdvojila 5 milijardi dolara u sljedećih 10 godina kako bi ubrzala prijelaz na poslovanje s nultom mrežom.

GE Renewable Energy objavio je u srijedu da će isporučiti, instalirati i pustiti u pogon kopnene vjetroturbine za projekt vjetra Continuum Green Energy snage 218 MW u Tamil Naduu i Madhya Pradeshu. Narudžbe su izvršile Continuumove podružnice Continuum MP Windfarm Development i Dalawaipuram Renewables.

Siemens Gamesa ima za cilj riješiti velike probleme sa svojim vodećim modelom kopnenih vjetroturbina u sljedeća tri mjeseca. Najveći svjetski proizvođač offshore turbina izdao je niz upozorenja o profitu dok se bori sa složenim internim procedurama. Upozorava se da će 10-15 gubitaških projekata povezanih s problematičnom opremom i dalje biti prepreka u 2024.

Stranica 1 od 78